No products in the cart.

Преобрази работата си

с ROL ERGO

Защо избрахме нашите продукти да използват механизмите ROL ERGO?

Защото вярваме, че когато става въпрос за вашето работно място, компромисът е забранена дума. Механизмът ROL ERGO е перфектната комбинация между патентована шведска технология, използваща най-качествените материали и електромотори на световнопризнатата немска компания BOSCH. С над 35-годишна история и партньорства с най-големите компании по света, ROL носи със себе си сигурността, качеството и удобството, които заслужавате.

Дайте тласък на продуктивността си!

Удобната и естествена позиция на
тялото по време на работа не само носи със себе си подобрение на настроението, но и помага за по-добрата креативност. Работата на клавиатура е много по-лесна с регулируемата височина спрямо всеки ръст, а липсата на стол и разсейването от стоенето ще допринесе за по-
добрите Ви резултати на работното място.

Защо регулируемо бюро?

Получавате нужното движение докато работите. Използването на нашите продукти ще допринесе за по-добро кръвообръщение на тялото и доставянето на нужното количество кислород до мозъка.
Промяна, която ще подобри не само здравето Ви, но и енергията и концентрацията по време на работа.

Изгаряте излишните калории. Продължителната работа в седнало
положение носи със себе си редица рискове.

Работата изправен намалява опасността от наднормено тегло и затлъстяване. Изследване
показва, че разликата между стоенето седнал и изправен за едно и също време е 170 повече изгорени калории.

Това са 1000 калории на
седмица без дори да се замисляте.

„Сбогом“ на болките в гърба. Дискомфортът и проблемите с кръста и гърба са най-честите последици от заседналия начин на работа.
Проучване, изследващо работата изправен доказва 32% подобрение при пациенти с болки в кръста. Друго подобно изследване пък дава
резултати за редуциране на неразположеността в гърба с до 54% и то след само 4 седмици работа на регулируемо бюро.

Къде се вписваме

Многобройните предимства за здравето, производителността и ергономичността, споменати по-горе, са причината Desk.bg да е в основата на всичко, което правим. Тя ви позволява да стоите, да седите и да се движите през целия ден, а когато го направите, работната ви повърхност винаги ще бъде на перфектната височина за съответната задача. Най-новото ни стоящо бюро се предлага с повишена стабилност, безопасност и надеждност. Нашето регулиране на височината с едно докосване ви позволява да превключвате между седене и изправяне с едно натискане на бутон, а нашите стоманени рамки са изградени с качество по договор, за да гарантират, че бюрото, в което инвестирате днес, ще ви помогне да живеете по-добре и по-здравословно далеч в бъдещето.